Lomtalanítás

2016.04.07 16:52

Tisztelt lakosság!
2016 április 11-én hétfön tavaszi lomtalanítás kezdödik községünkben, melynek keretén belül a következö hulladékfajtákat lehet leadni:
Hétfön és kedden háztól lesz szedve az öreg, kidobni való bútor és a faágak minden méretben. Kérjük , hogy akinek van feleslegessé vált bútora, tegye ki a háza elé, ahonnan a falumunkások hétfön reggeltöl folyamatosan fogják elszállítani. A bútorral egy idöben tegyék ki a felesleges faágakat is a ház elé.
Szerdán április 13-án reggel 8:00 órától a községháza udvarán nagy méretü konténerek lesznek lerakva, külön az apróbb építkezési hulladéknak és külön a terjedelmes hulladéknak. A konténerek csak a köhídgyarmati lakosság részére állnak majd rendelkezésre kizárólag magánszemélyek, háztartésok részére szolgálnak.
1. Az építkezési hulladék közé a következö anyagok törmelékét lehet rakni: cserepeket, csempéket, tégla, apró beton és kőtörmelék. Azbeszt tartalmú hulladékot belerakni tilos.
2. A terjedelmes háztartási hulladék közé lehet rakni a következöket:
Bútordarabok, szönyegek, ablakok, ajtók, autó-ülés, autó-ablakok, WC-kagylók, mosdók, radiátorok, régi kukák és egyéb hasonló nagyméretü háztartásból származó tárgyak. Autógumikat, elektrohulladákot belerakni tilos.
A felsoroltakon kívül egyéb hulladákfajtát a konténerekben dobni nem szabad. A konténerek április 18-ig hétföig állnak rendelkezésre, vasárnap kivételével minden nap 8:00 tól -16:00 óráig.
Ha idösebb lakosainknak gondot okoz bármelyik hulladékfajta elszállítása, kérjük jelezzék a községi hivatal telefonszámán. A felsorolt hulladékeltávolítás a lakosság számára ingyenes. Bövebbb tájékoztatást konkrét hulladékfajtáról a községi hivatalban, vagy az önkormányzat facebook oldalán kaphatnak.